4G Dual-Sim Waterdichte Smartphone X-Tel 9500 V2

De X-Tel 9500 is een 4G Dual-Sim waterdichte smartphone tot wel 200 centimeter, volledig robuust en gebouwd voor onder extreme omstandigheden.

Met nog echte fysieke knoppen: Antwoord-knop + Ophang-knop + SOS Nood-knop.

De X-Tel 9500 is ontworpen om stoer, krachtig en dun te zijn, en is een volledig robuuste waterdichte Android Extreme Smartphone!

Het toestel is uitgerust met een fantastische hoge kwaliteit HD 13 Mega Pixel camera om alle speciale momenten vast te leggen en is compleet waterdicht tot wel 2 meter onder water, dus perfect voor alle outdoor momenten.

XTel-9500-V2-waterdichte-smartphone


Hoge kwaliteit Extreme Smartphone

De X-Tel 9500 maakt gebruik van één glas Solution (OGS) touchscreen-technologie. De aanraakschermlaag ligt direct onder de Gorilla Glass 3.0. De voordelen van een OGS-interface is onder andere een soepel funktionerend multi-touch scherm die makkelijk reageert op zoomen en scrollen. Ervaar de overtreffende trap van grafische prestaties van de X-Tel 9500. Met zijn slanke scherm – toestel verhouding en het gestroomlijnde robuuste ontwerp is de X-Tel 9500 toch een smartphone met een groot scherm die gemakkelijk past in uw handen en zak. Dankzij het grote high-definition scherm van de X-Tel 9500 en het grote aantal pixels per inch worden de kleuren helder en scherp weergegeven waardoor de beelden echt tot leven worden gebracht.

X-Tel-9500-V2-waterdichte-camera-smartphone

Mil-Std & IP68 Waterdichte Smartphone

Deze dunne robuuste telefoon van slechts 14mm dik is speciaal gebouwd om de zwaarste outdoor omgevingen en extreme handelingen te weerstaan. Is onafhankelijk getest en gecertificeerd door erkende organisaties. Tevens is de X-Tel 9500 gecertificeerd volgens militaire en industriële IP68 rating. Deze telefoon is schok-, vibratie-val-, impact-, stof-, water-, olie-, chemicaliën-, temperatuur- en extreme druk resistent.

De robuuste behuizing geeft de X-Tel het vermogen om onder water te funktioneren en beschermt de gevoelige interne componenten tegen schokken en trillings schade. De back-cover wordt vastgezet met de meegeleverde sterke roestvrijstalen bouten.

extreme-waterdichte-smartphone_X-Tel-9500

Waterdichte & Valbestendige Smartphone

Deze X-Tel 9500 is speciaal ontworpen om volledig beschermd te zijn tegen vallen, schokken, lekkages, trillingen en meer. De X-Tel 9500 waterdichtesmartphone is gebouwd volgens industriële IP68 / IPX8 kwaliteit en geeft het hoogste niveau van bescherming. Deze X-Tel heeft een krachtige intern frame en zeer krasbestendig touch-screen van gehard glas. U kunt er zeker van zijn dat de X-Tel bestand is tegen de zwaarste omstandigheden en de meest extreme omstandigheden. De X-Tel 9500 is ontworpen om een val van een meter te weerstaan vanuit elke hoek. Hij is volledig waterdicht volgens MIL-STD-810G militaire standaarden.

De X-Tel 9500 is klaar voor wat u ook maar wil doen.

Waterdichte-Gorilla-Glass-smartphone

4G Dual-Sim Smartphone

Leef actiever dan ooit met de 4G LTE lichtsnelheid, supersnel zonder vertragingen. Supersnelle LTE-netwerken bieden altijd en overal toegang tot entertainment. Snelle gegevens overdracht betekent vloeiende High Definition video over data en ononderbroken VoIP-video-gesprekken. Deze quad-core X-Tel heeft een ingebouwde 4G LTE-modem, zodat u de voordelen van high-speed mobiel internet verbindingen ervaart tot 150 Mbit/s voor het downloaden en 50 Mbit/s voor het uploaden. Geniet van mobiel internet met de snelheid van een CAT4 kabel, bijna 6 keer meer dan de vorige generatie apparaten.

4G-dual-sim-waterdichte-smartphone

Uitwisselbare sterke batterij

Neem uw X-Tel smartphone met u mee op elke korte reis of weekendje weg en laad deze /pas weer op als u thuis bent. De X-Tel 9500 heeft een krachtige 3800mAh batterij die langer meegaat en geschikt is voor een buiten-of actie sport avontuur. Deze X-Tel smartphone heeft voldoende capaciteit voor 20 dagen stand-by tijd!

De batterij heeft een speciaal ontworpen cel structuur die maakt dat de batterij immuun is voor trillingen en absorbeert de schokken. Deze batterij heeft een extreem lange levensduur.

4G-waterdichte-smartphone