Our Blog

Waterdichte telefoon & GSM X-Tel 3500

Waterdichte X-Tel 3500

De X-Tel 3500 is een lichte, outdoor en waterdichte smartphone wat hem stof,- schok,- vibratie,- drop en waterdicht maakt. De X-Tel 3500 heeft een retro T9 toetsenbord en het toestel werkt op krachtige lage energie nucleus software. Buiten dat de X-Tel 3500 alles heeft wat jij nodig hebt. Bijvoorbeeld: bellen, het gebruik maken van internet en Whatsapp. Dit maakt de telefoon bruikbaar in verschillende situaties, bijvoorbeeld: de transport industrie, metalen industrie, constructie, landbouw, marine en voor sporter

schokbestendige X-Tel 3500

Robuuste behuizing X-Tel 3500

De X-Tel 3500 heeft een IP68 robuuste outdoor behuizing om jouw telefoon tot het maximale te beschermen tegen verschillende extreme elementen. De X-Tel 3500 is speciaal desgined voor industriele indoor en outdoor gebruik. Het is de ideale waterdichte telefoon voor actie, sport of werk gerelateerde gesprekken. Met zijn ergonomische design ligt het toch perfect in jouw handen. Deze outdoor telefoon is sterk als steen en makkelijk te gebruiken onder water voor zeker 2 meter onder water. Sterker dan de IP68 is niet mogelijk!

waterbestendige x-tel 3500

Extreme batterijduur
In combinatie met een 2000 mAh batterij en lage consumerende Nucleus software hoef jij je nooit zorgen te maken dat jouw waterdichte batterij leeg raakt. Door deze software heb je nu tot wel 330 uur stand-by tijd en extreme lange gesprekken van maar liefst 15 uur lang.